Foto: discovery+ Kända svenskar utför spännande utmaningar

Foto: discovery+ Kända svenskar utför spännande utmaningar

GTT hjälper tv-programmet Mullvaden

Vi på Gävle tillkomstteknik (GTT AB) var med och anordnade en av de spektakulära utmaningarna till årets mest spännande tävlingsprogram ”Mullvaden” som kommer att sändas på Discovery + och Kanal 5 senare i år.

Mulvaden som blev en tittarfavorit på 00-talet och som sändes under fyra säsonger. Programmet som nu förfinas med tio kända svenskar som tillsammans utför spektakulära tävlingar och utmaningar som både kräver finurlighet och fysik. En av dessa utmaningar var vi på GTT AB med och anordnade tillsammans med C2 vertical saftey där vi höll till under Djuröbron. Bland de tävlande ses inga mindre än: Staffan Olsson, Anders Lundin, Edvin Törnblom, Nassim al Fakir, Hasse Brontén, Agneta Sjödin, Ola Forssmed, Klara Hammarström, Carina Lidbom och Ellen Bergström.

– Kul för oss på GTT AB som var delaktiga i detta och via rope access skapa en riktigt spännande utmaning. Vi blev väldigt imponerade av alla deltagare samt hela produktionsteamet på discovery+ , säger Rickard Bylund, Verksamhetsansvarig på Gävle tillkomstteknik.

För oss på GTT AB går säkerheten först. En TV inspelning innebär långa dagar och arbete under tidspress men via rope access så utförs jobben säkert, kostnadseffektivt, tidseffektivt med minimala driftstörningar.

Är du också intresserad av våra tjänster?
Kontakta oss

Läs mer om programmet Mulvaden:
Discovery+ - Kanal 5

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK